Pelerinaj

Te invităm să parcurgi și tu ultimii 100 de km ai pelerinajului Via Mariae, putând alege între traseul pe jos, cel călare sau cu bicicleta.

Tuturor celor care doresc să participe la sărbătoarea de Rusaliile romano-catolice de la Șumuleu Ciuc, le supunem atenției opțiunile pentru programe de-a lungul traseului Via Mariae,  de la Sărățeni, Praid și Atia către Scaunul Gheorgheni, respectiv Scaunul Odorheiu Secuiesc. În fiecare localitate în care ajungeți, există posibilitatea de a vă alătura grupurilor de pelerini care parcurg ruta pe jos, cu bicicleta sau călare. 

Participanții care vor obține ștampile în pașaportul lor de pelerini, comandat gratis de pe pagina web sau cumpărat la înregistrare, vor primi câte un certificat cu numele lor sau o diplomă tradițională, care va reprezenta o amintire eternă. Puteți găsi mai multe informații despre acestea dând click aici.

Pentru a solicita pașaportul de pelerin gratis dați click aici, iar după furnizarea datelor, puteți indica pe această pagină de unde doriți să preluați pașaportul.

Avem încredere că putem facilita drumul pelerinilor care pornesc pe acest drum și că le putem asigura o experiență pe viață. Alăturându-vă pelerinajului în grup, puteți participa la programe variate, puteți vedea atracțiile turistice, monumentele aflate de-a lungul traseului și, nu în ultimul rând, puteți deveni membru al unei familii mari, împreună cu care puteți obține o experiență mai profundă a spiritualității acestei sărbători.

Puteți citi mai multe despre cazare, echipamente și alte sfaturi practice aici.

Puteți afla mai multe informații despre trasee și atracțiile turistice aici.

Mai jos puteți găsi programele pentru pelerini recomandate de noi.