Pelerinaj pe jos

Parcurge pe jos, singur sau în grup traseulde 100 de kilometri către Șumuleu Ciuc, oricând dorești sau participă la pelerinajele organizate de noi!

Anul 2018 este declarat Anul Tineretului și noi ne alăturăm acestei inițiative prin organizarea pelerinajelor pe Via Maria, pe ultimele 100 de kilometri. Consiliul Județean Harghita , împreună cu Salvamontul organizează drumeții interactive pentru grupuri de tineri pe acest traseu, pe care îl poți parcurge cu elan tineresc și poți experimenta o experiență de neuitat în mijlocul naturii, pe Via Maria.

Pelerinajul de patru zile pornește de la Praid, pe traseul Gheorgheni, adică  pe ruta Pasul Bucin-Borzont-Joseni-Ciumani-Cârța- Șumuleu Ciuc.

Dacă pelerinul poate să dovedească parcurgerea acestui traseu obține un Certificat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați aici

Pelerinajul de patru zile se desfășoară pe traseul Odorhei, adică pe traseul Atia-Atid-Lupeni-Dealu-Căpălnița-Vlăhița. Participanții la finalul drumului vor ajunge la Șumuleu-Ciuc. Prin parcurgerea acestui traseu (95.5 km), pelerinul obține o diplomă tradițională. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați aici.

 

Pelerinajul de cinci zile se desfășoare pe traseul Odorhei. Participanții vor pleca de la Praid pe 13 mai și vor sosi în Șumuleu-Ciuc pe 17 mai. Pe 18 mai vor participa la programele din Miercurea-Ciuc, iar pe 19 la pelerinajul de Via Maria la Șumuleu Ciuc.

Pelerinajul se desfășoară pe traseul Odorhei, adicăperuta:Praid-Atia-Atid-Lupeni-Zetea-Vlăhița-Șumuleu Ciuc.

Pelerinajul de patru zile pornește de la Sihăstria Sfântul Ioan Botezătorul din Sărățeni și urmărește traseul următor: Atid-Lupeni-Dealu-Vlăhița și Șumuleu Ciuc.

Dacă pelerinul poate să dovedească parcurgerea acestui traseu obține un Certificat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați aici