Parajd panzió

Parajd panzió
Parajd

Hargita megye nyugati részén, Székelyudvarhelytől 36 km-re, Szovátától 9 km-re Parajdon, a település központjában, a Bucsin fele vezető útkereszteződésnél várja Kedves Vendégeit a 3 margarétás Parajd Panzió, mely modernségével megfelel az aktuális elvárásoknak.

A tágas udvaron parkolási lehetőséget, gyermekek számára játszóteret, grill- és flekkensütésre, szabadtéri étkezésre alkalmas helyet biztosítunk.

Panziónk központi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a település látványosságai és gyógyturisztikai pontjai könnyen elérhetőek legyenek.

Szállás

 

Romantikus üdülés? Vakáció a családdal? Üzleti utazás? Panziónkban megtalálja a szükségleteinek megfelelő szobát.

Luxus apartmanok

A 30 - 34 m2 területű luxus apartmanokban egy francia ágy vagy két egyszemélyes ágy található, kiegészítve egy 2 személyes, kihúzható kanapéval. A teljes felszereltségű konyhával, zuhanyzókabinnal ellátott saját fürdőszobával rendelkező apartmanok 2 felnőtt és 2 gyermek elszállásolására alkalmasak. Részletek...

 

Komfort apartmanok

A 30 - 34 m2 területű komfort apartmanokban két egyszemélyes ágy található, kiegészítve egy 2 személyes, kihúzható kanapéval. A teljes felszereltségű konyhával, zuhanyzókabinnal ellátott saját fürdőszobával rendelkező apartmanok 2 felnőtt és 2 gyermek elszállásolására alkalmasak. Ugyanolyan tágasak, mint a luxus apartmanok, csak a tetőtérben találhatóak. Részletek...

 

Dupla apartman

Ideális szállás 4 felnőtt számára úgy a felületet, mind a komfortot figyelembe véve.

Az apartmannak két különálló hálószobája van. mindenik hálószoba különálló, zuhanyzókabinnal ellátott fürdőszobával rendelkezik. Közös a teljes felszereltségű konyhával egy légtérben található nappali.

Tágas, családias apartman, 3-4 gyerekes családok számára is ajánljuk.

Luxus szobák

A szobákban egy kihúzható kanapé mellett vagy 1 francia ágy vagy 2 egyszemélyes ágy található.

Az első emeleten található luxus szobák tágasak, kényelmesek, ideálisak egy kellemes nyaraláshoz.

Minden szobának teljesen felszerelt konyhája, káddal vagy zuhanyzókabinnal felszerelt saját fürdőszobája van. 

Komfort szobák

A komfort szobák a második emeleten vannak, tágasak és csendesebbek.

A tetőtéri ablakos komfort szobáink mindegyikében teljesen felszerelt konyha, káddal vagy zuhanyzókabinnal felszerelt saját fürdőszoba van.

Panziónknak egy, a földszinten található, mozgássérültek számára ígénybe vehető, luxus szobája is van, melynek felszereltsége megfelel a speciális igényeknek.

Bővebben

+40729977922
office@pensiuneapraid.ro
Facebook
Weboldal
537240, Parajd, Fő út, 1085 szám
Navigáció
  • Egyágyas szoba
  • Internet - wifi
  • Kerékpár megőrző
  • Kétágyas szoba
  • Zuhanyzó