Pünkösdi búcsú

Tedd meg a Mária Út utolsó 100 kilométerét gyalog, kerékpárral vagy lovon a gyerekekért és az apákért.

Mindazoknak, akik szeretnének részt venni a csíksomlyói pünkösdi búcsún, figyelmükbe ajánljuk programlehetőségeinket, amelyek a Mária Útvonalon haladnak Sóváradtól, Parajdtól és Atyhától Gyergyószék és Udvarhelyszék felé. A csoportokhoz minden érintett településen lehet csatlakozni gyalogosan, lóval vagy kerékpárral. Azok a résztvevők, akik a weboldalon ingyenesen igényelt, vagy regisztrációnál megvásárolt zarándokútlevelükbe pecséteket szereznek, örök emlékül egy névre szóló tanúsítványt vagy hagyományos oklevelet vihetnek haza. Erről bővebb információkat itt találhat.

A zarándokútlevél ingyenes igényléséhez kattintson ide, majd az adatok megadása után ezen az oldalon adhatja meg, hogy hol szeretné átvenni azt.

Bízunk benne, hogy ajánlott programjainkkal megkönnyíthetjük a búcsúra induló zarándokok útját és egy életre szóló élményt biztosítunk. A csoportos zarándoklathoz csatlakozva különböző programokban vehetnek részt, megtekinthetik az útvonalon található látványosságokat, műemlékeket, és nem utolsó sorban egy nagy család részesei lehetnek, amellyel közösen jobban ráhangolódhatnak a búcsú szellemiségére.

A szállásfoglalásról, felszerelésekről és más gyakorlati tanácsokról itt olvashatnak.

Az útvonalakról és látványosságokról innen informálódhatnak.

Az alábbiakban megtekinthetik az általunk ajánlott zarándokprogramokat.