Pünkösdi búcsú 2019

2019-ben tedd meg a Mária Út utolsó 100 kilométerét gyalog, kerékpárral vagy lovon a gyerekekért és az apákért.

Mindazoknak, akik 2019-ban szeretnének részt venni a csíksomlyói pünkösdi búcsún, figyelmükbe ajánljuk programlehetőségeinket, amelyek a Mária Útvonalon haladnak Sóváradtól, Parajdtól és Atyhától Gyergyószék és Udvarhelyszék felé. A csoportokhoz minden érintett településen lehet csatlakozni gyalogosan, lóval vagy kerékpárral. Azok a résztvevők, akik a weboldalon ingyenesen igényelt, vagy regisztrációnál megvásárolt zarándokútlevelükbe pecséteket szereznek, örök emlékül egy névre szóló tanúsítványt vagy hagyományos oklevelet vihetnek haza. Erről bővebb információkat itt találhat.

A zarándokútlevél ingyenes igényléséhez kattintson ide, majd az adatok megadása után ezen az oldalon adhatja meg, hogy hol szeretné átvenni azt.

Bízunk benne, hogy ajánlott programjainkkal megkönnyíthetjük a búcsúra induló zarándokok útját és egy életre szóló élményt biztosítunk. A csoportos zarándoklathoz csatlakozva különböző programokban vehetnek részt, megtekinthetik az útvonalon található látványosságokat, műemlékeket, és nem utolsó sorban egy nagy család részesei lehetnek, amellyel közösen jobban ráhangolódhatnak a búcsú szellemiségére.

A szállásfoglalásról, felszerelésekről és más gyakorlati tanácsokról itt olvashatnak.

Az útvonalakról és látványosságokról innen informálódhatnak.

Az alábbiakban megtekinthetik az általunk ajánlott zarándokprogramokat.

Az ötnapos gyalogos zarándoklathoz Szentegyházán Böjte Csaba testvér is csatlakozik május 17-én.